Προγνωστικά Σαββάτου

Άλλο ένα Σάββατο μαζί για τις καθιερωμένες Σαββατιάτικες Στοιχηματικές μας υποδείξεις σε αγώνες ποδοσφαίρου, πάντοτε μετά απο ενδελεχή μελέτη.

Η πρώτη μας υπόδειξη έρχεται απο την Πρέμιερ Λίγκ και τον αγώνα μεταξύ της Τόττεναμ και της Κρύσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι έχουν απομακρυνθεί απο τη μάχη του τίτλου,διατηρούν ωστόσο αμυδρές ελπίδες είναι όμως πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λίγκ. Οι φιλοξενούμενοι αν και στη 13η θέση δεν μπορούν να νιώθουν ιδιαίτερα ασφαλείς αφού η διαφορά που απέχουν απο τη ζώνη υποβιβασμού είναι ναι μεν αξιόλογη αλλά και αναστρέψιμη.Εύκολα ή δύσκολα…..Άσος!

Επόμενη επιλογή ο αγώνας της Πρώτης Κατηγορίας Εσθονίας με τον αγώνα της Λεβάντια Ταλίν και της Τράνς Νάρβα. Οι γηπεδούχοι είναι μαζί με τη Φλόρα οι κορυφαίες ομάδες της Λίγκας και αυτό αναμένεται να επικρατήσει και φέτος.Άσος και over 2,5 goals!

Τελευταία μας επιλογή ο αγώνας μεταξύ της Ντούκλα Μπίστριτσα και της Κόσιτσε για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σλοβακικής Λίγκας.Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν θέση στο πρώτο γκρούπ.Οι φιλοξενούμενοι είναι 3οι απο το τέλος και εκτός έδρας έχουν πετύχει μόνο μια νίκη,μια ισοπαλία και δέχτηκαν 8 ήττες σε σύνολο 10 αγώνων. .Άσος και over 1,5 goals.!

ΑγώναςΥπόδειξηΑπόδοσηΣκορ
Dukla Bistrica – Kosice1 & over 1,51.831-1
Tottenham – Crystal Palace11.523-1
Levadia Tallin – Trans Narva1 & over 2,5 goals1.756-0

Οι αποδόσεις που αναγράφονται είναι αποδόσεις FONBET, Μέγα Χορηγού της ομάδας μας!

Πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο (ΕΔΩ) μπορείτε να κερδίσετε €20 Δωρεάν Στοιχημα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!!!

Καλά Κέρδη!

Σάββατο 02/03/24

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet