Κατεβασμένα χέρια και..βρακιά!

Πρώτο μέλημα του προέδρου Ανδρέα Σάντη ήταν η δημιουργία ομάδας για την οποία ο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ θα ήταν περήφανος αλλά και μια ομάδα με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας αποτελούμενη απο ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία οι οποίοι να αντιληφθούν για ποιά ομάδα αγωνίζονται.

Και ομολογουμένως η όλη παρουσία της ομάδας μέχρι τις πρώτες 17 αγωνιστικές είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία του κόσμου της ομάδας ο οποίος ήταν πράγματι περήφανος,αφού παρά τις πάμπολλες αντιξοότητες και τις ατυχίες με απώλειες βασικών παικτών έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο και ήταν μόλις 2 βαθμούς απο την κορυφή.

Απο τον αγώνα με τον Αποέλ και εντεύθεν η ομάδα πραγματοποιεί ελεύθερη πτώση. Και επειδή,όσο και να αντιδρούν κάποιοι, ο προπονητής δεν έχει ξεχάσει την προπονητική αυτοί που φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική κατρακύλα είναι οι ποδοσφαιριστές. Δεν γνωρίζουμε απο τι έχουν επηρεαστεί,αυτό που γνωρίζουμε είναι αυτό που βλέπουμε.

Στον πρώτο αγώνα με τον Άρη είχαμε παρατάξει εντεκάδα με τον Στέφανο Χαραλάμπους, ο οποίος ειρήστω εν παρόδω έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Καρμιώτισσα και δεν έχει καθιερωθεί ώς βασικός. Και σε εκείνο τον αγώνα πάλι απο ατομικά λάθη βρεθήκαμε απο το πουθενά να χάνουμε με 0-2 όμως πατήσαμε τον Άρη,φέραμε το παιχνίδι στα ίσα με τον Τζούλιου και χάσαμε καθαρά απο ατυχία.

Άρα μην μας λένε οι καλοθελητές οτι φταίει η προσέγγιση του Γκαγιέχο,το διάβασμα του αντιπάλου,η εμμονή με τους Κύπριους και άλλα κουρουφέξαλλα.Το πρόβλημα εστιάζεται απο εμάς στη διάθεση και την όλη αγωνιστικά συμπεριφορά των παικτών. Έτσι απλά και σε όποιον αρέσει….!

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης είχε τονίσει εμφαντικά σε τηλεοπτική του εμφάνιση στις αρχές της περιόδου μεταξύ άλλων και γενικά για τουςπαίκτες“.. όποιος χάσει με κατεβασμένα χέρια,θα φύγει με κατεβασμένα τα βρακιά”. Το αν κάποιοι στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη, στο παιχνίδι με τη Δόξα,στο 2ο ημίχρονο με την Ομόνοια έπαιζαν με κατεβασμένα χέρια,το αφήνουμε στη κρίση του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή.

Δεν απαιτούμε άμεσα να φύγει ο οποιοσδήποτε παίκτης,απαιτούμε να παίξουν με το ίδιο ζήλο και πάθος που έπαιζαν μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Για τους λόγους που έχασαν αυτόν τον ζήλο και το πάθος, αρμόδιοι να το βρούν και να το επιλύσουν άμεσα είναι πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής. Όπως ακριβώς το έλυσαν την περσινή περίοδο με κάποιους άλλους που έχαναν με κατεβασμένα χέρια.

Και για να προλάβουμε τους διάφορους, δεν βάλλουμε κατά του προέδρου ούτε κατά του Τ.Δ. Απλές προτροπές κάνουμε

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet