Μαρκάρεις με τα μάτια;Φταίει ο Γκαγιέχο.Δεν μπορείς να βρείς το τέρμα;Ευθύνες ο Γκαγιέχο

Έχουμε γράψει για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας μας αμέσως μετά τον αγώνα με την Δόξα και έχουμε επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αγωνιστική παρουσία και συμπεριφορά των παικτών.

Θα επικεντρωθούμε στο ψεσινό παιχνίδι όπου με το πέρας του βγήκαν οι διάφοροι προφεσόρες να βάλουν κατά τουπροπονητή. Για τα παιχνίδια με το Αποέλ,τη Δόξα, την Πάφο,την Ομόνοια και την Άεκ, τα στιγμιότυπα μπορεί να τα βρεί ο καθένας στο youtube και ας δει όλα τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας και ας κρίνει αν ευθύνεται ο Γκαγιέχο ή κάποιοι άλλοι.

Στο πρώτο γκολ του Άρη ο σκόρερ Καζού(αριστερός μπακ) βρέθηκε στην περιοχή της ομάδας μας και με πλασέ μετά απο “στρώσιμο” του Μαρμούκ άνοιξε το σκόρ. Ο Έλτερ Φερέιρα που θα έπρεπε να ακολουθήσει τον σκόρερ, έκανε βόλτα στο πάρκο.Το ίδιο και το 6αρι μας,ο Τιουνέ ο οποίος αντί να βρίσκεται μπροστά απο τα στόπερ,ήταν στο κέντρο του γηπέδου!

Στο 2ο γκολ των αντιπάλων ο Κορέια καταδιώκει τον Σαβό και ενώ τον φτάνει στό ύψος της περιοχής απο τα πλάγια, δεν τον ανακόπτει, με αποτέλεσμα να κάνει το γύρισμα και ο Μπεγκτσον ανενόχλητος να κάνει το πλασέ στο παραθυράκι της εστίας του Αρμπολέδα.

Και πάμε στο 3ο γκολ όπου αρχικά ο Τσίκο χάνει τον Καζού(είχε μεταφερθεί στο δεξί φτερό) ο οποίος παρά την τελική πίεση καταφέρνει να βγάλει την κάθετη στον Γκομίς, τον οποίο “έχασε” ο Τιουνέ. Ο Μαρμούκ βγήκε να κλείσει τον Γκομίς ο οποίος με τη σειρά του βγάζει κάθετη στο Σάβο. Ο Γκομίς συνεχίζει την κίνηση του προς την περιοχή της ομάδας μας, ο Τιουνέ συνεχίζει τη βόλτα στο πάρκο,βγάζει την παράλληλη ο Σάβο στον Γκομίς και ..”Καληνύχτα σας”.

Στο ημίχρονο ο Γκαγιέχο τον έβγαλε,η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει σε μεγάλο βαθμό. Είναι ξεκάθαρο οτι κάποιοι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχει να κάνει με την προσέγγιση,το διάβασμα κτλ.

Μετά το 0-3, ο Φερέιρα βρέθηκε μόνος στο ύψος της περιοχής,το σουτ του όμως δεν βρήκε στόχο,σε αντίθεση με αυτά των παικτών του Άρη.Ποιότητα;Ίσως….ας μας πουν οι προφεσσόρες του πληκτρολογίου.Το ίδιο και ο Γκασαμά απο κοντά αστόχησε και χάθηκε η ευκαιρία να ξαναμπεί η ομάδα μας στο παιχνίδι για τα καλά αφού υπήρχαν ακόμα 15 με 20 λεπτά αγώνα.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet