Για όσους τα έχουν με τον Γκαγιέχο…

Άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο θα διανήσει η ομάδα μας μετά την ήττα-αποκλεισμό απο τον Άρη με 3-2 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στα πλαίσια της φάσης των “8” του Κυπέλλου.

Ένας αποκλεισμός ο οποίος στεναχώρησε όλους στο οικοδόμημα της ομάδας μας,κυρίως τον κόσμο για να ακριβολογούμε, γιατί δεν ξέρουμε στα αποδυτήρια αν στεναχωρήθηκαν και ποιοί.

Τα πυρά όμως φαίνεται να τα λαμβάνει κυρίως ο Νταβίτ Γκαγιέχο τόσο απο μερίδα κόσμου της ομάδας μας όσο και απο διάφορους “προπονηταράδες” ιστοσελίδων,ακόμα και δικών μας.Μιλούν για την προσέγγιση του Ισπανού κόουτς, το “διάβασμα” του αντιπάλου κτλ κτλ. Και αυτοί που τα γράφουν είναι εργοδοτούμενοι ιστοσελίδων,αντί να είναι σε πάγκους μεγάλων ομάδων της Κύπρου ή και του εξωτερικού,αντί να κάνουν σεμινάρια προπονητικής και ούτω καθεξής.

Ο Γκαγιέχο είχε να παλέψει με ομάδες των οποίων οι προυπολογισμοί είναι τετραπλάσιοι και πενταπλάσιοι με ποιά εφόδια κύριοι; Στα πλείστα μάτς αγωνίστηκε με το περσινό ρόστερ,με το οποίο μέχρι τον περσινό Φεβρουάριο κινδυνεύαμε για διαβάθμιση. Φαίνεται οτι σε κάποιους διαφέυγει αυτή η “ασήμαντη” λεπτομέρεια.

Σε όλους τους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας, με αυτό το υλικό και με τα χίλια μύρια προβλήματα,ήταν καλύτερη ή στην χειρότερη ισάξια με τις ομάδεςτων εκατομμυρίων και του παρασκηνίου,ένα άλλο μεγάλο εμπόδιο που είχε να αντιμέτωπίσει η ομάδα μας και κατ’ επέκταση ο Γκαγιέχο.

Την ώρα που οι ανταγωνιστές μας κάνουν αλλαγές με παίκτες εκατομμυρίων ο Ισπανός γυρίζει στον πάγκο και προβληματίζεται ποιόν να ρίξει στον αγώνα.Η αλήθεια είναι πικρή.

Απλά όσοι διαβάζουν αυτό το άρθρο,αλλά και οι “προπονηταράδες” των διάφορων ιστοσελίδων ας σκεφτούν και να μας απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα:

Απο τους πρώτους 11 που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Άρη, ποιοί και πόσοι απο αυτούς θα είχαν θέση στην εντεκάδα του Άρη,της Πάφου,του Αποέλ,της Άεκ κτλ.

Απο εκεί και πέρα θα καλέσουμε τη διοίκηση και τον πρόεδρο Ανδρέα Σάντη να μην πέσει στην παγίδα όπως ο προκάτοχος του και να επηρεαστεί απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ο Γκαγιέχο πρέπει να στηριχθεί και να παραμείνει στην ομάδα.

Η πτώση της ομάδας οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στην αγωνιστική παρουσία και συμπεριφορά των παικτών.Αυτή έχει αλλάξει για κάποιους λόγους τους οποίους είμαστε βέβαιοι οτι γνωρίζουν αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet