Η πρόταση για Ουαγκε που απορρίφθηκε και το οικονομικό…κράχ που ακολούθησε

Η οικονομική αβεβαιότητα είναι η υπ’αριθμό ένα ανησυχία του κόσμου της ομάδας αφού αυτός είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει την αυριανή μερα και το μέλλον της ομάδας γενικότερα.

Απο την είσοδο του 2024 η ομάδα βρίσκεται αγωνιστικά σε ελεύθερη πτώση και δεν είναι πλέον μυστικό οτι ένας απο τους κυριότερους λόγους αυτής της κατρακύλας είναι η ασυνέπεια στις πληρωμές των παικτών. Αν και για εμάς δεν είναι ο υπ’ αριθμόν ΕΝΑ λόγος.

Τις τελευταίες μέρες του 2023 εγχώρια αλλά και Ελλαδικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πρόταση της Άντβερπ Βελγίου προς την ομάδα μας για αγορά του Μούσα Ουαγκέ,πρόταση η οποία απορρίφθηκε απο τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή.

Η πρόταση αυτή σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 600-700 χιλιάδες Ευρώ. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μια ομάδα της οποίας η διοίκηση γνώριζε οτι θα αντιμετώπιζε άμεσα οικονομικά εμπόδια που θα της έβαζαν φρένο στις όποιες βλέψεις της για διάκριση,αφού τότε η ομάδα βρισκόταν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ρήτρα για ενδεχόμενη πώληση του Μούσα Ουαγκέ έχει οριστεί στα 3 εκατομμύρια Ευρώ και όπως είπαμε πιο πάνω η πρόταση των Βέλγων απορρίφθηκε. Και είναι πραγματικά για να διερωτάται κανείς,πώς είναι δυνατόν να αρνείσαι τέτοια πρόταση τη στιγμή που ξέρεις οτι έχεις άμεσες υποχρεώσεις.

Το αποτέλεσμα αυτής της άρνησης είναι να χάσει η ομάδα όλη τη χρονιά και να τρέχουμε για δάνειο το οποίο αν δεν έρθει θα πάμε σε μείωση μπάτζετ.Και μια λεπτομέρεια,ο Ουαγκέ απο τότε είναι σκιά του εαυτού του.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet