Το πλάνο των ΜΑΧΗΤΩΝ για εξόφληση του γηπέδου!

Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες του πλάνου των οργανωμένων για την είσπραξη ποσού ενός εκατομμυρίου Ευρώ για να καταβληθεί στο χρέος του γηπέδου

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση 22.04.2024

Απανταχού Ανορθωσιάτες, Γνήσιοι Βαρωσιώτες,

Ωσάν ο Ιστορικότερος Σύλλογος του τόπου, βρεθήκαμε πολλές φορές αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες τις οποίες και αντιμετωπίσαμε. Όπως είχαμε αναφέρει την Τετάρτη σήμερα ανακοινώνουμε το πλάνο εξόφλησης του γηπέδου.

Το 1986 οι γονείς μας και οι παππούδες μας έδωσαν σάρκα και οστά στο όνειρο του ιδιόκτητου σταδίου στην προσφυγιά. Ο καθένας από το υστέρημα του. Κάποιοι έβαλαν τα τούβλα, κάποιοι το μπετόν. Εμείς σήμερα καλούμαστε να εξασφαλίσουμε την οικονομική του ακεραιότητα.

Σαν οργανωμένο σύνολο αλλά και σαν αναπόσπαστο κομμάτι της Ανόρθωσης, ειναι υποχρέωση μας να μπούμε ασπίδα σε ότι πιο πολύτιμο έφεραν οι παππούδες μας από την Αμμόχωστο.

Καλούμε όλους τους αγνούς Ανορθωσιάτες όπως στηρίξουν την γιγαντιαία προσπάθεια που ξεκινά άμεσα μέσω των παρακάτω τρόπων :

1. Εισφορά μέσω της ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.
2. Ομάδες ατόμων ανά επαρχία θα επισκεφθούν διάφορες επιχειρήσεις για να συνεισφέρουν και αυτές με τον τρόπο τους.
3. Άτομα του οργανωμένου συνόλου θα επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά είτε διά προσώπου με άτομα που διετέλεσαν σε Δ.Σ. του Σωματείου τα τελευταία 15 χρόνια αλλά και με άλλους Ανορθωσιάτες με οικονομική δυνατότητα που εξέφρασαν την πρόθεση να βοηθήσουν.

Στο σημείο αυτό ετοιμάζονται αναμνηστικά δώρα τα οποία θα δίνονται ως αναμνηστικό και ευχαριστώ στον κόσμο που θα συνδράμει για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα αναμνηστικά δώρα θα είναι συναισθηματικής αξίας βάση και του ποσού εισφοράς όπως διαχωρίζονται στην σελίδα. Τα αντικείμενα αυτά θα παρουσιαστούν στο επόμενο διάστημα αφού ο χρόνος που είχαμε για να ετοιμαστούν δεν ήταν αρκετός. Το οργανωμένο σύνολο θα συνεισφέρει το συνολικό ποσό των €10,000 ως έναρξη της καμπάνιας. Ως εγκυρότητα των εισφορών σας οι αποδείξεις θα φέρουν την σφραγίδα που απεικονίζεται στην εικόνα μας.

Θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια τόσο μέσω της σελίδας όπου όποιος το δηλώνει μπορεί να αναφέρεται και ονομαστικά η εισφορά του με λεπτομέρειες (Ημερομηνία/ Αρ. απόδειξης/ Ποσό εισφοράς) αλλά και με εβδομαδιαίες ενημερώσεις από πλευράς μας. Στην σελίδα θα φαίνεται και η «μπάρα προόδου» και ο στόχος τίθεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Όλη αυτή η καμπάνια θα τρέξει από σήμερα μέχρι τέλος Μαΐου. Με το τέλος του χρονοδιαγράμματος θα δούμε τι έχουμε κάνει και υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα μιλήσουμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet