Το ίδιο έργο με τις απουσίες!

Τα εμπόδια που αντιμετωπίζει ο Νταβίτ Γκαγιέχο και η ομάδα μας γενικότερα τη φετινή σεζόν είναι εκτός πραγματικότητας.

Ο Σάλβα Φερέρ διαγνώστηκε με λέμφωμα Χότσκινς,ο Φραν Γκαρσία υπέστη ρήξη χιαστών,και ο Γκερέρο τρείς μήνες έξω με κάταγμα κλείδας ήταν οι κραυγαλέες και μακροχρόνιες απώλειες.

Απο εκεί και πέρα είχαμε τον τραυματισμό του Κάργα στην αρχή της σεζόν ο οποίος τον κράτησε εκτός τις 3 πρώτες αγωνιστικές,ο Αρμπολέδα ένα μήνα εκτός μετά απο χτύπημα στον αγώνα με τη Σαλαμίνα,ο Καστέλ πέρασε τον πρώτο γύρο μεταξύ διαχείρισης και αποθεραπείας,ο Ουαγκέ ενάμιση μήνα εκτός λόγω θλάσης, ο Ιωάννου επανήλθε πρόσφατα απο δίμηνη αποχή,ο Χρυσοστόμου ήταν εκτός για μήνες και επανήλθε και αυτός πρόσφατα.

Για τον αγώνα με την Δόξα ο Γκαγιέχο δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αρμπολέδα,Τεχέρα και Ιωάννου. Καστέλ και Γκερερο προπονούνται ατομικά ενώ ο Περέα βρίσκεται στην Ισπανία λόγω της απώλειας του πατέρα του.

Απο εκεί και πέρα διαθέσιμοι θα είναι οι Κάργας,Τιουνέ και Τσίκο με τον 2ο πιθανότατα να παίρνει φανέλα βασικού ενώ για τους άλλους δυο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα.

Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα ο Γκαγιέχο καλείται για άλλη μια φορά να λύσει τον γρίφο των απουσιών και να οδηγήσει και πάλι την ομάδα σε άλλο ένα τρίποντο.

Μιχαήλ,Ουαγκέ,Μαρμούκ,Μακούν(Κάργας),Κορέια,Τιουνέ,Χρυσοστόμου,Μουσόντα,Ουαρίς(Τσίκο),Φερέιρα και Γκασαμά είναι οι επικρατέστεροι να αρχίσουν τον αγώνα.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet