Του έδωσαν Mini χωρίς βενζίνη να συναγωνιστεί Ferrari!

Ο Νταβίτ Γκαγιέχο με τα όποια μέσα διέθετε στη διάθεση του απο πλευράς υλικού-ρόστερ κατάφερε με το τέλος του 2023 να φτιάξει μια ομάδα χάρμα ειδέσθε η οποία την 18η αγωνιστική πήγε στο ΓΣΠ να διεκδικήσει τη νίκη που θα την έφερνε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Απο τότε η ομάδα πραγματοποιεί ελεύθερη πτώση και λίγο πολύ στην πιάτσα κυκλοφορούσαν διάφορα.Αρχικά προέκυψε το θέμα με τον Τσίκο που τελικά φάνηκε οτι οι προβλέψεις για αναπουμπούλα στα αποδυτήρια δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Προπονητής πειθαρχίας ο Γκαγιέχο,δεν το χώνεψε εύκολα,πράγμα το οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης επισήμανε σε ποτκαστ την τότε εποχή.

Στο ίδιο πότκαστ ο Ανδρέας Σάντης,αχρείαστα κατα τη γνώμη μας, αποκάλυψε οτι υπήρχε οικονομική διαφορά με τον προπονητή για την ανανέωση του συμβολαίου του. Απο τότε ξεκίνησαν οι απειθαρχίες.Και φτάνουμε σήμερα να ακούμε απο τον κόουτς οτι η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι είναι κυρίως αυτή που επηρέασε την πορεία της ομάδας.

«Για μένα είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην επαγγελματική μου καριέρα. Δεν είμαι εδώ για να κρύψω τις ευθύνες μου. Είχαμε υπόψη μας ότι θα ήταν ένας δύσκολος χρόνος όσον αφορά το οικονομικό, όχι τόσο δύσκολος όσο τελικά ήταν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν καταφέρνουμε αυτά που πρέπει, αυτά που παίρναμε στην αρχή της χρονιάς. Υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, καθημερινά δεν μας αφήνουν να συνεχίσουμε την δουλειά μας»,είπε με απογοήτευση ο ισπανός προπονητής,βλέπωντας μια εξαιρετική προσπάθεια όπως ξεκίνησε,να γκρεμοτσακκίζεται στα βράχια απο….εξωγενείς παράγοντες.

Το λιγότερο που αναμένουμε απο τη διοίκηση και τον πρόεδρο Ανδρέα Σάντη είναι να ανανεώσει τον Νταβίτ Γκαγιέχο.Αν και δεν είμαστε και βέβαιοι αν ο ίδιος θα θέλει να μείνει με τέτοια τραγικά δεδομένα.

Πρόκειται για τον προπονητή που όλη η Κύπρος εκθίασε ενόσω ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ενώ είχε στη διάθεση του ρόστερ που το 75% δεν έχει θέση σε ομάδες της πρώτης 6άδας,ίσως και της 2ης! Την ίδια ώρα που οι ανταγωνιστές του είχαν παίκτες εκατομμυρίων να μπαίνουν απο τον παγκο.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet