Πρόεδρε μήπως μπερδέψαμε τα “θύματα”;

Ακούσαμε με προσοχή τις δηλώσεις του προέδρου Ανδρέα Σάντη σε γνωστό Αθλητικό Ραδιόφωνο νωρίτερα σήμερα.

Αρχικά ο πρόεδρος,που απέδειξε οτι δεν μασάει, μπήκε ασπίδα μπροστά σε όλους όσους έχουν εμπλοκή στα αποδυτήρια λέγωντας “Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Υπεύθυνος για όλα είμαι εγώ.Τον προπονητή, τους παίκτες και τον τεχνικό διευθυντή, να τους αφήσουν όλοι ήσυχους”. Έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται οι σωστοί ηγήτορες.

Στο ίδιο σχόλιο όμως πρόσθεσε «Πάντα όταν δεν πηγαίνει καλά η ομάδα και δεν έρχονται τα αποτελέσματα όλοι ψάχνουν έναν θύμα.Να μην προσπαθούμε να βρούμε θύματα να πυροβολούμε“. Σαφώς και δεν πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο λέμε εμείς, ΑΛΛΑ αυτό ΔΕΝ θεωρούμε οτι ισχύει για την φετινή συνεισφορά του κόσμου της ομάδας.

Σαφώς και μέσα στα αποτελέσματα υπάρχει και αυτό της ήττας. Να θυμίσουμε στον πρόεδρο οτι σε κατάμεστο “Αντώνης Παπαδόπουλος” κάθε εβδομάδα, απο τα 14 παιχνίδια που δώσαμε στα 8 δεν κερδίσαμε. Παρόλα αυτά ο κόσμός παρέμενε και χειροκροτούσε την προσπάθεια της ομάδας και έφευγε ικανοποιήμενος βλέπωντας ακριβώς οτι γινόταν προσπάθεια.

Αυτό που αποδοκιμάζει τώρα ο κόσμος είναι την αδιαφορία απο την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών,την απάθεια,την απειθαρχία και γενικά την έλλειψη θέλησης για θετικό αποτέλεσμα.Μην πούμε κάτι πιο βαρύ….!!

Και εδώ ΝΑΙ πρόεδρε είναι που ξεκινά η δική σου ευθύνη. Για να συμβαίνουν αυτές οι συμπεριφορές εντός αγωνιστικού χώρου υπάρχουν ΑΙΤΙΕΣ τις οποίες έπρεπε να επιληφθείτε και να τις εξαφανίσετε.

Εμείς θεωρούμε οτι οι ΑΙΤΙΕΣ δεν είναι οικονομικές.Είναι ηλίου φαεινότερο οτι κάποιοι δεν γουστάρουν τον Γκαγιέχο. Και παίκτες και άλλοι,όχι απλώς άλλος.

Και σαφώς συμφωνούμε με τις ψεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου.Άσχετα αν και αυτές μπορεί να θεωρηθούν ώς “πυροβολισμός θυμάτων”. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει το βάρος είπε ,είναι ελεύθερος να φύγει.

Φτάνει αυτοί που θα φύγουν,να είναι αυτοί που πρέπει,θα προσθέταμε εμείς. Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι,αυτοί που θα πρέπει να φύγουν είναι αυτοί που χάνουν με κατεβασμένα χέρια πρόεδρε.

Και φαίνεται,ειδικά τους τελευταίους 2 μήνες, ποιοί είναι αυτοί που δεν τιμούν τη φανέλα που φορούν.Άρα, θύματα μήπως είναι κάποιοι άλλοι;

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet