Προγνωστικά Σαββάτου

Επανερχόμαστε συτό το Σάββατο για τις καθιερωμένες Σαββατιάτικες Στοιχηματικές μας υποδείξεις σε αγώνες ποδοσφαίρου, πάντοτε μετά απο ενδελεχή μελέτη.

Η πρώτη μας υπόδειξη έρχεται απο την Πρέμιερ Σουηδίας και τον αγώνα μεταξύ της Μάλμο και της Βαστέρας. Μπήκαν φουριόζοι οι γηπεδούχοιστο πρωτάθλημα έχοντας 3 στα 3 και συντελεστή τερμάτων 11-1,σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν τρείς ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια,χωρίς να σημειώσουν γκολ. …..Άσος και over 2,5 goals!

Επόμενη επιλογή ο αγώνας της Λίγκ 1 Αγγλίας μεταξύ της Μπόλτον και της Πόρτ Βέιλ. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την απευθείας άνοδο στην Τσάμπινσιπ μετά απο αρκετά χρόνια και προσβλέπουν σε σταρβοπάτημα της 2η στη βαθμολογία Ντέρμπι.Οι φιλοξενούμενοι είναι εκ των ουραγών της κατηγορίας και δεν βλέπουμε να έχουν οποιαδήποτε τύχη στον συγκεκριμένο αγώνα….Άσος και over 2,5 goals!

Τελευταία μας επιλογή ο αγώνας μεταξύ της Νταντί Γιουνάιτετ και της Αίρ για την Σκωτσέζικη Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι με νίκη σφραγίζουν την άνοδο τους στα Σκωτσέζικα σαλόνια και απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Αίρ θα το επιδιώξουν….Άσος και over 1,5 goals.!

https://wlfonbetaffiliatescyprus.adsrv.eacdn.com/I.ashx?btag=a_21b_642c_&affid=100773&siteid=21&adid=642&c=
ΑγώναςΥπόδειξηΑπόδοσηΣκορ
Dundee Utd – Ayr1 & over 1,51.601-0X
Malmo -Vasteras1 & over 2,5 goals1.721-0X
Bolton – Port Vale1 & over 2,5 goals2.002-0X

Οι αποδόσεις που αναγράφονται είναι αποδόσεις FONBET, Μέγα Χορηγού της ομάδας μας!

Πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο (ΕΔΩ) μπορείτε να κερδίσετε €20 Δωρεάν Στοιχημα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!!!

Καλά Κέρδη!

Σάββατο 20/04/24

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet