Προγνωστικά Σαββάτου

Άλλο ένα Σάββατο μαζί για τις καθιερωμένες Σαββατιάτικες Στοιχηματικές μας υποδείξεις σε αγώνες ποδοσφαίρου, ευελπιστώντας οτι θα σπάσουμε την γκίνια των τελευταίων εβδομάδων.

Η πρώτη μας υπόδειξη έρχεται απο την Ελβετική Λίγκα και τον αγώνα μεταξύ της Λωζάνης και της πρωτοπόρου Γιούγκ Μπόυς. Οι φιλοξενούμενοι είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας τατελευταία χρόνια μονοπολώντας τους τίτλους,πράγμα που στοχεύει και την φετινή σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο όμως η απόδοση της στοιχηματικά (2.08) δελεάζει.Διπλό!

Επόμενη επιλογή ο αγώνας της Λίγκ 2 Γαλλίας μεταξύ της 3ης στο βαθμολογικό πίνακα Λαβάλ και της πρότελευταίας Κεβιγί. Μόλις μια νίκη εκτός έδρας σε 11 αγώνες οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δέχονται κατά μέσο όρο 2 γκολ ανα εκτός έδρας αγώνα. 1Χ Διπλή Ευκαρία και over 1,5 goals.

Τελευταία μας επιλογή ο αγώνας μεταξύ της Πόρτο και της Ρίο Άβε. Σε απόσταση βολής απο την κορυφή οι γηπεδούχοι δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην αδύναμη Ρίο Άβε. Άσος και over 2,5 goals.

ΑγώναςΥπόδειξηΑπόδοσηΣκορ
Laussanne – Young Boys22.080-1
Laval – Quevilly1X D.C & over 1,52.072-4
Porto – Rio Ave1 & over 2,5 goals1.78

Οι αποδόσεις που αναγράφονται είναι αποδόσεις FONBET, Μέγα Χορηγού της ομάδας μας!

Πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο (ΕΔΩ) μπορείτε να κερδίσετε €20 Δωρεάν Στοιχημα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!!!

Καλά Κέρδη!

Σάββατο 03/02/24

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet