Νίκη μεγάλης σημασίας

Κάτι περισσότερο απο μια απλή νίκη ήταν αυτή απέναντι στην Αέλ η οποία ήρθε μετά απο μεγάλη προσπάθεια.

Πέραν των μακροχρόνια τραυματιών (Φερέρ,Γκαρσία) για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν ακόμα τέσσερις πρωτοκλασσάτοι ποδοσφαιριστές όπως οι Κάργας,Τεχέρα,Τιουνέ και Τσίκο. Έξι(!!) στο σύνολο απουσίες ενώ και οι Γκερέρο,Ουαγκέ και Ιωάννου που αγωνίστηκαν προέρχονται απο μακροχρόνιους τραυματισμούς και δεν έχουν πιάσει τα επίπεδα απόδοσης που είχαν πρό των τραυματισμών τους.

Αρχικά ο Νταβίτ Γκαγιέχο είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες της ραχοκοκκαλιάς της ομάδας όπως αυτές των Τεχέρα και Τιουνέ. Σε ένα νευραλγικό χώρο όπως αυτόν του κέντρου όπου εξαρτάται και η δημιουργία αλλά και η αναχαίτηση η ομάδα μας στερήθηκε τους 2 βασικούς της ποδοσφαιριστές. Έριξε στην εντεκάδα Κίκο και Χρυσοστόμου οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά με τον τελευταίο να δίνει και μαγική κάθετη πάσα στον Κορέια πριν το γκολ του Γκασσαμά.

Η νίκη αυτή ήρθε μετά το ατυχές αποτέλεσμα στο ΓΣΠ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και απέδειξε η ομάδα οτι βρίσκει το σθένος να επανέρχεται μετά απο ένα ατυχές αποτέλεσμα,με πάμπολλες μάλιστα απουσίες.

Πλέον ο επόμενος αντίπαλος είναι ο Άρης στην Λεμεσό και η ομάδα μας αναμένεται να πάει στο ΆλφαΜέγα με αυξημένες επιλογές αφού επιστρέφουν οι Τεχέρα και Τιουνέ,ίσως και ο Τσίκο. Στη διάθεση του Γκαγιέχο ήταν απο το χτεσινό παιχνίδι και οι Κάργας,Μακούν με τον τελευταίο να παίρνει χρόνο συμμετοχής.Αναμένεται να είναι επίσης διαθέσιμος και ο Περέα.

Ενδέχεται λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός να πάρει αποστολή με 23-24 ποδοσφαιριστές,γεγονός που θα συμβεί για πρώτη ίσως φορά τη φετινή σεζόν!!

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet