Με σοβαρότητα για τη νίκη

Την Καρμιώτισσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες η ομάδα μας,στα πλαίσια της 17ης αγωιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος.

Για άλλη μια φορά ο Νταβίτ Γκαγιέχο έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες.Αρμπολέδα,Κάργας,Τσίκο είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους ο καθένας,στην εξίσωση και οι μακροχρόνια τραυματίες Αρτυματάς,Φερέρ,Γκαρσία ενώ αμφίβολος για άλλον ένα αγώνα είναι ο Μιχάλης Ιωάννου.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει και πάλι εντεκάδα …ανάγκης. Μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον Αρμπολέδα,τη θέση κάτω απο τα δοκάρια θα πάρει ο Μιχαήλ. Στο δεξί φτερό ο Ουαγκέ έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού αν κριθεί οτι είναι 100% έτοιμος.Σε αντίθετη περίπτωση στη θέση θα διατηρηθεί ο Αντωνίου.Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κορρέα και Μαρμούκ και στα αριστερά ο Κορρέια.

Στο χώρο του κέντρου επιστρέφει ο Τεχέρα ο οποίος αναμένεται να έχει παρτενέρ έναν εκ των Τιουνέ και Χρυσοστόμου,αναλόγως του πλάνου του κόουτς.Δεξιά θα είναι ο Φερέιρα και αριστερά ο Ουαρίς φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων για αντικαταστάτης του Τσίκο.Στην επίθεση οι Καστέλ και Γκασσάμα είναι αμετακίνητοι.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet