Θα τα φορτωθεί ο Γκαγιέχο…

Μετρά μέρες,ή ακόμα και ώρες στον παγκο της ομάδας μας ο Ισπανός τεχνικός Νταβίτ Γκαγιέχο.Δυστυχώς,αυτή είναι η πρόβλεψη μας.

Η αγωνιστική παρουσία και συμπεριφορά μερίδας ποδοσφαιριστών απο τις πρώτες μέρες του 2024 έχει εξήγηση. Άσχετα αν σε προηγούμενο μας δημοσίευμα καλούμε τον Ανδρέα Σάντη να δώσει απαντήσεις για τους λόγους της….πτώσης της απόδοσης των παικτών.

Η ομάδα που κατα γενική ομολογία έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο το τελευταίο τρίμηνο του 2023, απόψε δια στόματος εκπροσώπου τύπου μετατράπηκε σε ποδόσφαιρο ντροπής. Τέτοια αλλαγή απόδοσης σε τόσο αστραπιαίο χρονικό διάστημα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να συμβεί. Συμβαίνει μόνο όταν οι ίδιοι οι παίκτες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να παίξουν.

Η μια εκδοχή θα πεί οτι είναι απλήρωτοι. Σε αυτή τη περίπτωση όμως ένας παίκτης απλήρωτος απλά θα βρεί τρόπο και πρόφαση π.χ τραυματισμού να μην μπει να αγωνιστεί ή ακόμα να μην κάνει ούτε προπόνηση.

Ο Ανδρέας Σάντης,ενώ η ομάδα ήταν στη 2η θέση, εντελώς άσκοπα ανέφερε οτι ο προπονητής ζήτησε μεγάλη αύξηση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.Καπάκι στην ίδια συνέντευξη είπε οτι ο προπονητής δεν ήταν …ζεστός στο να δώσει συγχωροχάρτι στον Τσίκο για την πολυήμερη αδικαιολόγητη απουσία του απο τις προπονήσεις.

Εμείς κρίνουμε οτι η αγωνιστική παρουσία και συμπεριφορά των παικτών το τελευταίο διάστημα έχει στόχο τον Γκαγιέχο. Και ο Ανδρέας Σάντης και ο Αντόνιο Πριέτο δεν έκαναν το παραμικρό για να αποτρέψουν αυτό το ενδεχόμενο. Γιατί αν έκαναν δεν θα βλέπαμε χειρότερη εικόνα απο αγώνα σε αγώνα.

Η μπηχτή του Δημήτρη Χριστοφόρου για τη μια νίκη απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας ασφαλώς και πήγαινε στον Γκαγιέχο.Προφανώς δεν εννοεί τη διοίκηση οταν λέει οτι όποιος δεν μπορεί η πόρτα είναι ανοικτή,αλλά ούτε και τον Πριέτο αφού αποτελεί το δεξί χέρι του προέδρου.Παίκτες δεν ανέφερε πουθενά,άρα…;

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet