Ερωτήματα που κάνουν… πάταγο!

Προαποφασισμένο εδώ και καιρό το φάγωμα του Νταβίτ Γκαγιέχο που απλά δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί όταν η ομάδα ήταν στη 2η θέση,αφού απο τότε ήρθαν τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις όσων δεν θα “περνούσαν και την Πρωτοχρονιά μαζί” σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου Σάντη.

Παραθέτουμε μετά απο παράκλιση φίλωντου όλαΜΠΛΕ προς προβλιματισμό και σκέψη διάφορα ερωτήματα.Καποια απο αυτά είναι τα εξής:

-Αν φύγει ο Γκαγιέχο θα βρεθεί χρήμα να πληρωθούν οι παίκτες;

-Αν φύγει ο Γκαγιέχο θα σταματήσουν οι απευθείας κόκκινες του Κάργα,του Τσίκο και γενικά όλες οι αδικαιολόγητες κόκκινες-κίτρινες που δέχονται οι παίκτες μας;

-Αν φύγει ο Γκαγιέχο θα σταματήσει ο Οκκάς να διαδίδει οτι στις Πλάτρες δεν γινόταν σοβαρή προπόνηση;

-Αν φύγει ο Γκαγιέχο,η διαιτησία αντί 80-20 θα μας παίζει 50-50;

-Αν φύγει ο Γκαγιέχο,θα σταματήσουν οι αυξομειώσεις στις αποδόσεις των αγώνων της ομάδας μας απο τις διεθνείς Στοιχηματικές Εταιρείες;

Το άρθρο θα ανανεώνεται με νέα ερωτήματα των φίλων μας.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet

3 Replies to “Ερωτήματα που κάνουν… πάταγο!”

  1. No comments!
    Ερώτηση? Τη πρέπει να γινει κατά την δική σας γνώμη???

  2. Πραγματικά τα όσα γίνονται στην ομάδα της καρδιάς μας είναι ντροπιαστικά. Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι φορτωθήκαμε λαοπλάνους και αλήτες. Η σοβαρή και η σκληρή δουλειά δεν ανταμείβεται αλλά τιμωρείται. Η ομάδα του Γκαγιεκο έκανε τον Ανορθωσιατη περήφανο και αντί η «δοιηκηση” να τον ανταμείψει τον έστειλε στο σπίτι του. Δεν μας αξίζουν σοβαροί και επαγγελματίες δυστυχώς.
    Ντροπή στην ομάδα παλιάτσων που τάιζαν κουτόχορτο και σανό τον πιο αγνό φίλαθλο της Κύπρου.
    Κυριακή Σαντη κοίταξες στον καθρέφτη ; Ντροπή σου .

  3. -ΓΚΑΓΙΕΧΟ: Απο τα μεγαλυτερα ΛΑΘΗ (στη..μακρα ιστορια των εγκληματικων λαθων των -εκαστοτε- διοικουντων..
    Επισης. Καιρος να το καταλαβουμε.. -Αν ΔΕΝ βρεθουν ποροι.. θα κανουμε παρεα με ΑΕΛ, ΔΟΞΑ και ΑΧΝΑ..
    -Ο ΑΡΗΣ (και η Παφος) μας εβαλαν στην “νεα”(!) εποχη του φουρπου.. που λεει οτι: ΑΡΗΣ: 178 οπαδοι. Ομονοια..40000!!
    -Καμμια διαφορα! -ΑΡΗΣ-ΠΑΦΟΣ (και…χτιτζια λογω..κρατους,και,και,και,,) θα κυριαρχησουν στο επομενο διαστημα -και μεν εκπλαγειτε να δειτε και κανενα…ΥΨΩΝΑ, ΜΕΑΠ, ΠΑΕΕΚ..ναπετασει -αν τους αναλαβει καποιος..”επενδυτης” ..!
    -Με λιγα λογια.. -Η ΚΟΛΥΜΠΑΣ, η ΠΝΙΕΣΑΙ!!! (γι αυτους που απορουν ακομα, η Σιτυ φυτοζωουσε 20χρ+ 2η-3η κατηγορια -μεχρι το..Αγιο Φως!! Κι η Παρι..Και Τσελσι..-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ -ΣΟΒΑΡΟΥ-ΕΠΕΝΔΥΤΗ..(τωρα θα μου πειτε..”σοβαρος” στην..μπανανια ινταμπου γυρευκει? -Αλλα, θαυματα γινονται..!!) -ΑΛΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ…2ο ΓΚΡΟΥΠ, για ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *