“Εδώ και μήνες γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί και επενδυτής”

Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Χριστοφόρου όπου αναφέρθηκε σε όσα λέχθηκαν στη χθεσινή Συνέλευση.

Αναλυτικά όσα είπε στον Super Sport FM 104.0:

Για τη νίκη στο ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ: «Το είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι όσα παιχνίδια απομένουν η ομάδα έχει υποχρέωση να τα παλέψει για την ιστορία της και το εκτόπισμα της και για την ίση αντιμετώπιση όλων όσο διεκδικούν πράγματα σε αυτό το γκρουπ. Η Ανόρθωση έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι δεν μπλέκεται πέραν από το να νικά και να χάνει βάση απόδοσης και μόνο. Με Άρη και ΑΠΟΕΛ όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και εν τέλει μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση και το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ. Δεν αλλάζουν την μοίρα μας τα αποτελέσματα αυτά αλλά να είναι βέβαιος ο κόσμος μας ότι οι παίκτες θα τα δίνουν όλα σε όλα τα ματς, να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε και να δούμε που θα βγάλει».

Θέλουν να πληρώνονται κιόλας οι ποδοσφαιριστές: «Ήταν ένα θέμα από τα οποία συζητήθηκαν στην Συνέλευση».

Γενικότερα τι λέχθηκε στην Γενική Συνέλευση; «Πρώτα από όλα να πούμε ότι ήταν έκτακτη για να ενημερωθούν τα μέλη για όλα τα τρέχοντα θέματα, για την κατάσταση στην ομάδα, το γηπεδικό και το θέμα των μετοχών. Η κατάληξη ήταν ότι χρειάζονται άμεσες λύσεις που μπορούν να προκύψουν από την συνεισφορά όλων. Αν δεν συνεισφέρουν είναι αδύνατο να βρεθούν λύσεις».

Τι θα γίνει μέχρι τις 24 Απριλίου; «Ήδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία. Ότι μέσο υπάρχει θα αξιοποιηθεί. Θα αξιολογηθεί η προσπάθεια στις 24 Απριλίου για να μελετηθούν τα επόμενα βήματα».

Είναι αλήθεια ότι θέλετε άμεσα 2 εκατομμύρια ευρώ; «Δεν θέλω να μπλέξουμε νούμερα γιατί είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία επαφών με τους παίκτες για να βρεθούν λύσεις. Δεν σημαίνει ότι θα βγει η σούμα του συμβολαίου και αυτό θα είναι το ποσό που θα δοθεί. Εδώ και μήνες γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί και επενδυτής. Χτυπήθηκαν πόρτες εντός και εκτός Κύπρου. Υπήρξε ενδιαφέρον φιλολογικού χαρακτήρα, τίποτα ουσιώδες αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι στην πορεία. Αυτό ήταν το κλίμα της συνέλευσης, ότι όλοι μαζί πρέπει να σηκώσουμε την Ανόρθωση».

Είστε αισιόδοξοι ότι αυτή η εκστρατεία των 15 ημερών θα πάει καλά; «Από την στιγμή που αποφασίστηκε να αρχίσει η προσπάθεια θα ήταν λάθος να την καταδικάσουμε πριν δούμε το αποτέλεσμα».

Υπήρξε ένα καλύτερο κλίμα από τους παρευρισκόμενους; «Αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα. Όλοι ήρθαν με αγωνία για το μέλλον της Ανόρθωσης. Στην Συνέλευση χθες είχαμε περισσότερο κόσμο από την εκδήλωση με τον ΠτΔ και τους εορτασμούς των Εθνικών επετείων».

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet