“Είμαι χαρούμενος σε εισαγωγικά για τα παιδιά σήμερα”

Δηλώσεις μετά τον αγώνα έκανε ο προπονητής Γιάννος Οκκάς όπυ σε γενικές γραμμές δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών!

Αναλυτικά

“Το αποτέλεσμα δεν μας ευχαριστεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά προετοιμασμένοι απέναντι σε μια ομάδα με καλό passing game. Από εκεί και πέρα έγινε το συμβάν με την κόκκινη κάρτα, το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω τη δεδομένη στιγμή, γιατί δεν έχω εικόνα και δεν θέλω να σταθώ στην κόκκινη. 

Το δεύτερο ημίχρονο το παλέψαμε με παίκτη λιγότερο. Αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε περισσότερο και να κλείσουμε τον άξονα. Τα θετικά είναι η επιστροφή του Κωστάκη Αρτυματά μετά από ένα χρόνο, που έκανε μία συγκλονιστική εμφάνιση αν μου επιτρέπετε. 

Κλείνω με το γεγονός πως τα παιδιά έφυγαν στεναχωρημένα, όμως μέσα μου είμαι ικανοποιημένος γιατί υπήρχε πάθος, αλληλοκάλυψη στο παιχνίδι, τρεξίματα που είχαμε σε μεγάλο βαθμό. Αυτά κρατάω και βλέπουμε την επόμενη μέρα.

Είμαι χαρούμενος σε εισαγωγικά για τα παιδιά σήμερα. Δεν είναι εύκολο. Υπήρξα ποδοσφαιριστής με διάφορα προβλήματα και ξέρω. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τη λύση. Αισθανόμαστε το βάρος, γιατί δεν είναι το ευκολότερο να χάνονται οι στόχοι και να έχεις άλλα 6-7 παιχνίδια μπροστά σου. Όταν κλήθηκα να αναλάβω την ομάδα, δεν προβληματίστηκα καθόλου. Είχα πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή. Όταν πήρα την κλήση να αναλάβω, ήταν κάτι που ονειρευόμουν. Υποσχέθηκα στα παιδιά πως ότι περνάει από το χέρι μου θα γίνει. Πως θα έχουμε ένα ευχάριστο κλίμα, μέσα από πειθαρχία και σεβασμό

Όσοι θέλουν να συνεχίσουν, θα συνεχίσουν. Όσοι δείχνουν θέληση και θέλουν να παίζουν στην Ανόρθωση θα είναι εδώ. Όσοι δεν θέλουν, θα πρέπει να σεβαστούν τους υπόλοιπους που θέλουν

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet