Δείξτε ίδια διαφάνεια με αυτή των Μαχητών!

Με απόλυτη διαφάνεια διεξάγεται η εκστρατεία των Μαχητών για εισροή χρημάτων για αποπληρωμή του χρέους του “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Ο στόχος του ενός εκατομμυρίου είναι μεν πολύ μακρινός όμως μέσα στις πρώτες 24 ώρες έχει εισπραχθεί ένα ποσό που ξεπερνά τις €50000.Ποσό που αναμένεται να αυξάνεται καθημερινά για τον απλούστατο λόγο οτι ανα πάσα στιγμή ο κόσμος της ομάδας ΓΝΩΡΙΖΕΙ σε ποιό σημείο έχει φτάσει η συγκεκριμένη εκστρατεία.

Απόλυτη διαφάνεια απο τους διοργανωτές της εκστρατείας,τους Μαχητές και ανταπόκριση στο κάλεσμα τους απο τον μεγάλο κόσμο της ομάδας. Επιπρόσθετα η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την εκστρατεία και ΟΧΙ σε αυτήν που εξήγγειλε η διοίκηση Σάντη προ ημερών για πρόωρη ανανέωση των διαρκείας και των VIP με καπέλο είναι ένα βροντερό μήνυμα ως προς το ποια εκστρεατεία εμπιστέυεται ο κόσμος.

Απαιτούμε απο τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη να επιδείξει την ίδια διαφάνεια και να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας που πήγαν τα λεφτά του. Πόσα ΚΑΣγκολ έχουν πωληθεί,πόσα ξυστά λαχεία,πόσοι έχουν γίνει συμμέτοχοι κτλ.Έχουμε πληροφορίες οτι πρόσωπα στα οποία έχουν δοθεί ξυστά για να τα πωλήσουν, δεν έχουν ειδοποιηθεί ΠΟΤΕ για να παραδόσουν τις εισπράξεις απο οσα ξυστά πώλησαν καθώς και να επιστρέψουν τα ξυστά που έμεινα απούλητα.

Ενημέρωση με επίσημες ανακοινώσεις….

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet