Για να μην γκρεμιστεί οτι κτίστηκε….

Ανδρέας Σάντης και Αντόνιο Πριέτο ανέλαβαν μια ομάδα ναυάγιο και σε μερικούς μήνες έκαναν την Κύπρο να παραμιλά για την αναμόρφωση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και για την απόδοση του καλύτερου ποδοσφαίρου του πρωταθλήματος.

Μέχρι τις 23/12/23 όμως. Ημερομηνία κατα την οποία ο Γκαγιέχο παρέταξε εντεκάδα ανάγκης στο “Αμμόχωστος” με 8 απουσίες(!!) και έφυγε νικητής με 3-0 σε μια έδρα η οποία μέχρι τότε ήταν απόρθητη.

Με την είσοδο του 2024 όλα άλλαξαν. Οι πάικτες που βλέπαμε με το μαχαίρι στα δόντια και να σπυνθηρίζουν φλόγες απο τα μάτια τους,έγιναν άψυχοι και φορτώθηκαν νεύρα. Κάθε εβδομάδα και χειρότερα. Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιο οτι κάτι άλλαξε μετά τις γιορτές.

Ασφαλώς όποιος πιστεύει οτι ο Γκαγιέχο ξέχασε την προπονητική είναι ή άσχετος ή κακοπροαίρετος.Ένας προπονητής για τον οποίο όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο όπου εμφανίζονταν έλεγαν οτι η παρουσία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ είναι έργο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Ασφαλώς ούτε και οι παίκτες ξέχασαν το ποδόσφαιρο εν μια νυχτί. Αρμπολέδα,Ουαγκέ,Τεχέρα,Καστέλ,Τσίκο,Φερέιρα είναι σκιά τους εαυτού τους και ο λόγος δεν είναι σίγουρα η κούραση.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε διάφορες διαδόσεις που συζητιούνται στα ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΑ στέκια και στα ΜΚΔ.

Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως αυτοί που αναμόρφωσαν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ,Σάντης και Πριέτο, να ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,όποιο και αν είναι αυτό. Και είμαστε βέβαιοι οτι ξέρουν που οφείλεται αυτή η κατηφόρα.Να επαναφέρουν την ομαλότητα του πρώτου τετραμήνου αλλιώς με μαθηματική ακρίβεια, οτι έκτισαν,με την τεράστια συμβολή και του κόσμου φυσικά, θα γκρεμιστεί.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet