Απέδωσαν κατηγοριες για στήσιμο αγώνα στο παρελθόν στον Hélder Malheiro!

Μια αναδρομή κάναμε στο διαδίκτυο για να δούμε το backround του διαιτητή του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της Πάφου και πέσαμε σε ρεπορτάζ της Πορτογαλικής Record ο οποίο μας προκάλεσε…. έκπληξη.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής το 2017,σύμφωνα πάντα με Πορτογαλικό δημοσίευμα( ΕΔΩ ) θεωρήθηκε ύποπτος για το στήσιμο του αγώνα μεταξύ της Penafiel – Freamunde . Εμείς δεν λέμε κάτι,αναδημοσιεύουμε.

Το δημοσίευμα αναφέρει οτι η ομάδα της Φρεαμούντε διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα 3 γκολ που της ακυρώθηκαν απο τον συγκεκριμένο διαιτητή γεγονός που, συμφωνα με τον πρόεδρο της,καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα ο οποίος δήλωσε ανοικτά οτι ο αγώνας στήθηκε.

Στην πορεία μάλιστα ο Πορτογάλος διαιτητής κίνησε νομικές διαδικασίες εναντίον του προέδρου της Φρεαμούντε αφού ο καταγγέλων δεν κατάφερε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Βέβαια και εμείς να θυμίσουμε οτι αναμένουμε απάντηση απο αυτούς που τον κουβάλησαν εδώ να μας πουν για ποιο λόγο έγιναν γαργάρα 2 καραμπινάτες κόκκινες,γαργάρες οι οποίες στέρησαν τελικά 2 βαθμούς απο την ομάδα μας.

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet