“Αν υπάρξουν συνέπειες για εμπάργκο ή αφαίρεση βαθμών δεν θα μπορούμε να τις πάρουμε πίσω”

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου όπου αναφέρθηκε στον αγώνα δρόμου που γίνεται σε δυο πυλώνες,την σωτηρία του γηπέδου αλλά και την αποφυγή κυρώσεων αφαίρεσης βαθμών και εμπάργκο μεταγραφών.

Όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Για τις οικονομικές εκστρατείες; για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και για την ποδοσφαιρική ομάδα: «Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο εκστρατείες. Πάει καλά η πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για αποπληρωμή του δανείου. Ξεπέρασε τις προσδοκίες η ανταπόκριση του κόσμου. Από την άλλη που είναι το πιο άμεσο είναι η οικονομική κατάσταση της ομάδας, με οφειλές σε νυν ποδοσφαιριστές (μισθοδοσία) και παλιές οφειλές. Ξεπερνά το ένα εκατομμύριο το ποσό που πρέπει να μαζευτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πιο σημαντικό που μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος είναι η προπληρωμή για τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι 100 ευρώ. Το ποσό αυτό όταν θα βγουν οι κάρτες για τη νέα σεζόν θα αφαιρείται από την τιμή. Δεν είναι πρόθεση να κινδυνολογούμε αλλά αν υπάρξουν συνέπειες για εμπάργκο ή αφαίρεση βαθμών δεν μπορούμε να τις πάρουμε πίσω, είναι απίθανο να ανατραπούν. Παλιότερα έγινε το ίδιο με Ολυμπιακό και Εθνικό Άχνας, νόμιζαν ότι θα πάρουν πίσω το εμπάργκο αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ».

Μέχρι πότε θα πρέπει να βρεθεί και να δοθεί αυτό το ποσό; «Αν απαντήσω μέχρι χθες θα καταλάβετε ποια είναι η ανάγκη. Είναι σε εξέλιξη πολλές επαφές με όλους, αλλά για να μπορείς να προχωρά μες διακανονισμούς χρειάζεται ρευστότητα».

Πάει καλά πάντως η προσπάθεια των οργανωμένων για το ‘Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Μας γέμισε με περηφάνια όλους η προσπάθεια για το γήπεδο αλλά δεν αφορά τις συνέπειες που μπορεί να έχει η ποδοσφαιρική ομάδα αν και αφορούν το ίδιο οργανισμό, την Ανόρθωση».

Θα βρεθούν οι λύσεις; «Όλοι θέλουν και είμαι βέβαιος για αυτό να βρεθούν οι λύσεις και να προχωρήσει η Ανόρθωση στην επόμενη μέρα για να φτιαχτεί μια ομάδα που θα πετύχει πράγματα. Το ζητούμενο είναι μέσα από την προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής να βοηθηθεί και η εταιρεία γιατί θα είναι πιο ελκυστική η Ανόρθωση για κάποιον που θα θέλει να επενδύσει».

Υπάρχουν ανθρώπων που θέλουν να βγουν μπροστά και να αναλάβουν την Ανόρθωση; «Η Γενική Συνέλευση είναι στις 10 Μάιου, την Τρίτη λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και πρέπει να περιμένουμε αν αυτοί που συζητούν θα καταλήξουν σε συνδυασμό για την εταιρεία. Σημασία έχει η κατάληξη των επαφών και εφόσον γίνει αυτό οι άνθρωποι θα βγουν μπροστά να το γνωστοποιήσουν».

Για τις προσπάθειες της κτηματικής: «Είναι ξεχωριστή η διαδικασία της κτηματικής αλλά συνδέεται γιατί γίνεται για τον ίδιο σκοπό, για το γήπεδο. Η κτηματική κάνει τις ενέργειες με τα μέλη της. Η ουσία είναι το σπίτι μας να… σωθεί, όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Για την προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Άρη: «Προπωλούνται τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη, και τα 20 αυτά ευρώ είναι σημαντικά. Να κάνουμε ένα sold outπου όμοιο του δεν έγινε ποτέ ούτε για να πάρουμε πρωτάθλημα, ούτε για να βγούμε στην Ευρώπη»

Please follow and like us:
onpost_follow
Tweet