Τα φιάσκο με τους κήπερ

Οι χειρισμοί “φιάσκο” του Ανδρέα Παντελή όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα τη φετινή περίοδο θα έχουν σαν αποτέλεσμα να πληρώσει η ομάδα μας τον “κούκο για αηδόνι”.

Δεν έγινε καμία προσπάθεια να κρατήσει τον εκ των πρωτεργατών της περσινής επιτυχημένης χρονιάς,Αριέλ Αρούς,αφήνοντας και εκκρεμότητα €20,000.

Αποτάθηκε στον κολλητό του Καραβίδα ο οποίος του έφερε το “λαβράκι” τον Φελγκέιρας,ο οποίος κατέγραψε τις 2 μοναδικές του συμμετοχές στα 2 ντροπιαστικά παιχνίδια με τη Λάτσι.Τραυματίστηκε στο ζέσταμα του αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα.

Αποτέλεσμα ήταν να αποκτηθεί δανεικός απο τη Λάτσιο ο εκλεκτός του Πράνιτς,ο Ιβάν Βάργκιτς,ο οποίος πραγματοποίησε τραγικότατες εμφανίσεις,κοστίζοντας στην ομάδα αρκετούς βαθμούς.

Αποθεραπεύεται ο Φελγκέιρας,ο οποίος διατηρούσε συμβόλαιο,και αντί να τερματιστεί ο δανεισμός του Βάργκιτς αναίμακτα,αποδεσμέυει τον Φελγκέιρας!! Ο λογαριασμός; Προσφυγή για €130,000!!

Αποδεσμεύει Φελγκέιρας και στις 2 εβδομάδες τι κάνει ο αθεόφοβος; Tερματίζει και τον δανεισμό του τραγικού Βάργκιτς(!!!).

Ψωνίζει και πάλι απο το φιλαράκι του τον Καραβίδα, τον Ουζόχο.Τα αποτελέσματα γνωστά.Πλην 9 βαθμούς,συμμετοχή στο β γκρούπ με ανυπολόγιστες ζημιές,καθήλωση του Ουζόχο ο οποίος πληρώνεται για να κάνει προπόνηση!!!

Με απλά λόγια,αν ο κύριος Παντελή τον Ιανουάριο επανέγγραφε στην ομάδα τον Φελγκέιρας,δεν έφερνε Ουζόχο και διέγραφε Βάργκιτς,η ομάδα θα διεκδικούσε έξοδο στην Ευρώπη,θα απέφευγε την προσφυγή των €130,000 και κυρίως,θα απέφευγε και τα ……ρεζιλίκια!

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.