Μεγάλη αρετή η ειλικρίνεια και η αυτοκριτική

Δεν μάσησε τα λόγια του κατα την ομιλία του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 30/04/19 ο πρόεδρος της εταιρείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Σε μια ομιλία που θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα για πολλούς προκατόχους του ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας είπε μεταξύ άλλων:

“Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω, ότι μέσα στην αφόρητη πίεση, και το βάρος της τεράστιας ευθύνης, σίγουρα θα κάναμε και λάθη. Κι απολογούμαι αν πικράναμε κάποιους ή αν κάποια πράγματα δεν τα καταφέραμε καλύτερα.

Έγινε μεγάλη συζήτηση για τις ευθύνες μας ως Δ.Σ. του Σωματείου στην άσκηση ελέγχου στην προηγούμενη διοίκηση της Εταιρείας. Αναμφίβολα ήταν δύσκολο κι έγινε δυσκολότερο, λόγω της έλλειψης διαφάνειας και σωστής επικοινωνίας. Είναι πασιφανές ότι δεν είχαμε πλήρη εικόνα και σε αρκετές περιπτώσεις καταβλήθηκε συνειδητή προσπάθεια να μην έχουμε σωστή ενημέρωση. Μία απλή επιστολή προς την Εταιρεία, έπρεπε να περάσουν 20-25 ημέρες για να απαντηθεί!

ΩΣΤΟΣΟ, εκ των υστέρων, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι ίσως έπρεπε να αντιδράσουμε με μεγαλύτερο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, και ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις του κόσμου. Όταν πρόκειται για την ομαλή λειτουργία, την επιβίωση της Ανόρθωσης, εκπτώσεις δεν πρέπει να γίνονται για κανέναν! Κι εγώ, αν και «μαυροπινακισμένος», μάλλον έπρεπε να αντιδράσω διαφορετικά.”

Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας έκανε την αυτοκριτική του,αναγνωρίζοντας οτι θα μπορούσε να έκανε περισσότερα.Λάθη κάνουν αυτοί που προσπαθούν,όχι αυτοί που βολεύονται και κάθονται απαθείς.Και ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Η ειλικρίνια,η αυτοκριτική και η αναγνώριση αποτελούν μεγάλες αρετές στον άνθρωπο και ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας,με την χθεσινή του ομιλία αλλά και την μέχρι τώρα προσφορά του, απέδειξε οτι τις έχει!

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.