“Ερώτημα προς κ.Χρήστο Πουλλαίδη”

“Αγαπητέ κύριε Χρήστο Πουλλαίδη

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου για την επάνοδο σας στην ηγεσία της ομάδας μας, η οποία βρίσκεται σε δυσχερή θέση,μετά τα εγκλήματα που διέπραξε ο Ανδρέας Παντελή.

Θα ήθελα επίσης να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας να κάνετε πραγματικότητα την επιστροφή του “στρατηγού” Τιμούρ Κετσπάγια στο Αντώνης Παπαδόπουλος.Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία σας μέχρι στιγμής.

Διαβάζοντας την επιστολή-κραυγή αγωνίας που συντάξατε σήμερα θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω οτι ασπάζομαι όσα γράφετε και αντιλαμβάνομαι φυσικά τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που περνά η ομάδα μας,όπως αντιλαμβάνεται και όλος ο μεγάλος κόσμος της ομάδας μας.

Μια απορία που την έχω εδώ και κάποιες εβδομάδες είναι η εξής: Αν η εταιρεία “ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ” με την πάροδο 5-10 χρόνων,εξασφαλίσει κέρδη(O Θεός να βάλει το χέρι του) απο πιθανές Ευρωπαικές επιτυχίες ή πωλήσεις ποδοσφαιριστών,αυτές πως θα κατανεμηθούν; Λαμβανομένου υπόψιν οτι στις ζημιές,παρά να τις επωμίζονται οι μετόχοι της εταιρείας, ανοιγόμαστε προς τον κόσμο για βοήθεια τι γίνεται στην περίπτωση κερδών; Θα αποτελούν μερίδιο των μετόχων;

Ερώτημα αθώο αγαπητέ ΚΥΡΙΕ Χρήστο Πουλλαίδη που θα ήταν ενδιαφέρον να υπήρχε μια απάντηση.

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σαββας Θεοδώρου

Άγιος Σέργιος

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ”

@ Στο πιο πάνω κείμενο καταγράφονται προσωπικές απόψεις του συγγραφέα του, τις οποίες απλά δημοσιεύουμε.

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.