Ανικανότητα,αδυναμία και αποποίηση ευθυνών

Με μια απλή ανάγνωση της ομιλίας του προέδρου του Συλλόγου Λοίζου Λοίζου βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα οτι η διοίκηση του Συλλόγου υπο την ηγεσία του απέτυχε στο έργο της και ο τίτλος του άρθρου είναι απόλυτα εύστοχος.

Είναι τα δικά του λεγόμενα αυτά που καταδεικνύουν απο μόνα τους,δυστυχώς, αυτήν την πραγματικότητα.

Θα αναλύσουμε την ομιλία του προέδρου διαλέγοντας αποσπάσματα.

Είπε αρχικά:

Ο Αντρέας Παντελή αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο ενώ αυξάνεται η επιρροή του στο κόσμο και η οποιαδήποτε προσπάθεια μας για έλεγχο πλέον προσέκρουε στην άρνηση του για έλεγχο και την αλαζονεία πλέον που είχε μετά την επιτυχία, και την απειλή ότι θα μας κατάγγελλε στο κόσμο ότι για σκοπούς δικούς μας πάμε να χαλάσουμε το καλό κλίμα στην ομάδα.

Ήδη κάποιοι άρχισαν να κατηγορούν το σύλλογο ότι προσπαθεί να υποσκάψει τον Αντρέα Παντελή. Υπό αυτές τις συνθήκες σίγουρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά πράγματα.”

Προσπαθούσαν δηλαδή να εξασφαλίσουν απο τον Παντελή αυτά που ζητούσαν,τους απειλούσε και τότε κατάλαβαν και αποφάσισαν οτι δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Άρα δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αντάξιοι της αποστολής που τους ανατέθηκε,να διεξάγουν τον θεσμικό τους ρόλο ώς Σωματείο(Μεγαλομέτοχος) και να ελέγχουν την εταιρεία.Παράδειγμα: Να είσαι μεγαλομέτοχος εταιρείας,να ζητάς απο τον διευθυντή της εταιρείας(υπάλληλο) να σου παρουσιάσει τα κέρδη ή τις ζημιες, να σε “γράφει” και να σε απειλεί και εσύ να τον ανέχεται και να μην τον στέλνεις σπίτι του.επειδή φοβάσε “κάτι”. Άμεσα σύγκλιση Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης για ενημέρωση των μελών.Δεν το έπραξαν υπο τον “φόβο” κατακραυγής. Άρα,με όλο το σεβασμό,δεν είσαι καλός επιχειρηματίας.

Παρακάτω υπογραμμίζει: “Σε συνεχόμενες υποδείξεις μας και κραυγές αγωνίας μας και προτροπές προς τον Αντρέα Παντελή να προσέχει πόσα σπαταλά πάντα μας έλεγε με έντονο ύφος « ένε με τις μπακίρες που κάμνεις ομάδα», άμα θέλετε βγείτε στον κόσμο και πείτε ότι δεν θα επιτρέψετέ να γίνουν μεταγραφές.” Το μπάτζετ δηλαδή.αντί να το αποφασίζει ο εργοδότης το αποφάσιζε ο υπάλληλος(Παντελή).Αγαπητέ πρόεδρε,με όλο τον σεβασμό αυτά τα γεγονότα που αναφέρετε δεν σας τιμούν σαν ικανό καραβοκύρη. Συμπέρασμα: Με αυτά που ακούμε,ευχαριστούμε τον ΘΕΟ που ο Παντελή σταμάτησε στα 5 εκ. μπάτζετ φέτος γιατί με τον τρόπο σκέψεως του Συλλόγου, όπως περιγράφεται πιο πάνω,ίσως τα ποσά στο τέλος της ημέρας να ήταν αστρονομικά.

Κατα την ανάγνωση του κειμένο της ομιλίας του προέδρου αντιληφθήκαμε μια προσπάθεια επίρρηψης ευθυνών οπουδήποτε αλλού,εκτός απο τον ίδιο και το συμβούλιο του. Ανέφερε φιλίες του Παντελή με τον Πουλλαίδη, δανεικά του τελευταίου προς τον Παντελή χωρίς να ενημερώνεται ο σύλλογος(!!!) κτλ. Παρέλειψε να πει οτι μετά την εκλογή του όπου στεκόταν διατυμπάνιζε τις άριστες σχέσεις και την αγαστή συνεργασία του Δ.Σ του Συλλόγου με τον Παντελή.Δεν είπε οτι ακόμα και μετά τις πάμπολλες κραυγές απόγνωσης του κόσμου (χρησιμοποιούμε δική του έκφραση) και των ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΩΝ ιστοσελίδων,ο Σύλλογος εξέδιδε “καθησυχαστικές” ανακοινώσεις.

Δεν διεξάγουμε προεκλογικό,δεν ζητούμε την κεφαλήν κανενός επι πίνακι,όμως η αυτοκριτική και αναγνώριση λαθών δεν έβλαψε κανέναν.Αντιθέτως…!

Please follow and like us:
onpost_follow 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.